Zařízení & příslušenství
左宗棠雞
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
2 人份
Suroviny
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)450 克
-
醬油膏10 克
-
糖10 克
-
米酒20 克
-
玉米粉1 大匙
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 橫剖,切段(約3公分)30 克
-
白醋20 克
-
醬油25 克
-
番茄醬15 克
-
太白粉¼ 茶匙
-
蔥 切蔥花 (裝飾用)10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
987.5 mg
Protein
34.9 g
Kalorie
2680.9 kJ /
641.4 kcal
Tuk
43.3 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
216.7 g
Sacharidy
23.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-雞肉
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan