Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- 900 g Wasser, heiß
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Paprika edelsüß
- 30 g Tomatenmark
- 80 g Rucola
- 150 g Ziegenfrischkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2228 kJ / 534 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Rucola-Feta-Risotto
40min
Kürbiskern-Pesto
10min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Risotto mit Basilikum
40min
Risotto mit Spargel und Mangold
45 min
Erbsen-Risotto
50min
Tomatenrisotto
50min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min