Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Staudensellerie-Stangen (70 g), in dünnen Scheiben
- 40 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 850 g Gemüsebrühe, heiß und kräftig im Geschmack
- 20 g Butter
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 Bund Basilikum, abgezupft, Blätter in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2001 kJ / 478 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Fenchel-Risotto
35min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Risotto mit Spargel und Mangold
45min
Erbsen-Risotto
50min
Tomatenrisotto
50min
Risotto mit Zucchini
50min
Risotto
30min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Tomaten-Risotto
35min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Rucola-Risotto
35min