Lasagna erbette, ricotta e prosciutto

Lasagna erbette, ricotta e prosciutto

4.9 20 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 porzioni

Suroviny

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3-4 cm)
Cottura erbette
  • 500 g di acqua
  • 500 g di erbette di campo a foglia larga
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino raso di sale
Besciamella
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1000 g di latte
  • 80 g farina tipo 00
  • 5 g di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 200 g di pasta all'uovo secca, tipo lasagne
  • 350 g di ricotta fresca
  • 200 g di prosciutto cotto a fette, a listarelle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 888 mg
Protein 20.8 g
Kalorie 1732.5 kJ / 414.1 kcal
Tuk 29.3 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 14.9 g
Sacharidy 17.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...