Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au citron
- 4 citrons jaunes non traités (les zestes et 150 g de jus)
- 200 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe bombées de fécule de maïs
- 3 jaunes d'œufs
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
La génoise
- 6 œufs
- 190 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron vert non traité
- 190 g de farine
La meringue
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3109 kJ / 743 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 111 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Saint-honoré citron-framboises
2h 30min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2h 30min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Tarte aux fraises et crème au citron
12h 20min
Croustillant poire-chocolat
1h 10min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 min
Bûche roulée noisette-café
1u. 20min
Médovik (gâteaux russes à la crème)
2sa 40 dk
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Beignets à la crème pâtissière
4h 30min
Gâteau chocolat-noisette
12h
Gâteau mousse au praliné
13 Std.