Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte à pan bagnat
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre (volitelně)
nebo 1 c. à café de poudre de malt (volitelně) -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
La garniture
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 20 g de jus de citron
- 1 gousse d'ail
- 2 boules de mozzarella de bufflonne
- 2 tomates cœur-de-bœuf, coupées en rondelles
- 1 botte de radis, émincés en lamelles
- 4 artichauts poivrade, coupés en morceaux
- 150 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2044.8 kJ / 487.3 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 10.8 g
- Sodík
- 653.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miniclub-sandwichs
1 godz. 30 min
Petits sandwichs façon bretzel
2h 30min
Pain pita
1 godz. 30 min
Panini roquette-mimolette
2h 30min
Pain tressé aux olives
5h
Muffins à la farine complète, œufs mollets et lard
2h 50min
Bun à burger
4h 10min
Pita
3h
Fougasse à la tomate et au chorizo
3sa 20 dk
Röstis de pomme de terre aux échalotes
55 min
Pains à burgers américains
3h 15min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h