Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 250 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 30 g de cacao en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 350 g de lait
- 70 g de sucre glace
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs, type Maïzena
Le jour même
- 150 g de cerises, dénoyautées et coupées en deux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone, bien froid
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2574 kJ / 618 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbet fraise-banane
5min
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36 Std.
Glace marbrée vanille chocolat café
11 Std. 30 Min
Glace pêche-fraise
15min
Figues à la cardamome et glace au yaourt (sous-vide)
1h 5min
Crème fouettée
10 Min
Chantilly au clou de girofle
20min
Glace vanille aux myrtilles
12 godz. 30 min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8u. 15min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Chantilly au chocolat
2 godz. 10 min