Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La gelée de fraise
- 250 g de fraises
- 150 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar en poudre
Les madeleines
- 120 g d'huile de coco
- 120 g de farine de blé
- 140 g de lait
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
La coque à la fraise
- 2 pastilles de chocolat à la fraise Valrhona
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 599.3 kJ / 142.5 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 54 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Petites chouquettes
40 Min
Mi-cuit au chocolat
45 Min
Gros beignets à la compote de pommes
3hod. 40min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Religieuse au café
4hod. 40min
Brioches italiennes
3h 15 min
Pancake cœur coulant chocolat
30 Min
Biscuit roulé aux fruits rouges
1h 35min
Bonbons en gelée à la mangue
2h 20min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3j
Brioche tressée
14 godz. 40 min