Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La gelée de fraise
- 250 g de fraises
- 150 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar en poudre
Les madeleines
- 120 g d'huile de coco
- 120 g de farine de blé
- 140 g de lait
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
La coque à la fraise
- 2 pastilles de chocolat à la fraise Valrhona
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 599.3 kJ / 142.5 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 54 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sablés viennois
45min
Bonbons chocolat viennois
50min
Gaufres, sauce au chocolat
Žádné hodnocení
Rochers coco et chocolat
35min
Tarte noix de coco et chocolat sans cuisson
2 godz. 20 min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1h 50min
Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat
1 godz. 40 min
Sauce au chocolat blanc, orange et pistache
15 Min
Coupe infernale
12hod. 45min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Gros beignets à la compote de pommes
3j 40 menit
Biscuits granola
2h 40min