Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La gelée de fraise
- 250 g de fraises
- 150 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar en poudre
Les madeleines
- 120 g d'huile de coco
- 120 g de farine de blé
- 140 g de lait
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
La coque à la fraise
- 2 pastilles de chocolat à la fraise Valrhona
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 599.3 kJ / 142.5 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 54 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte à tartiner à la purée de noisette
10 Min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Chouquettes aux pépites de chocolat
35 Min
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1 Std. 30 Min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Cookie géant aux 3 chocolats
30 Min
Minifocaccias noires fantaisies
2 godz. 15 min
Crème pâtissière au caramel
50 min
Cookies pralinés aux noix de pécan
30 Min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Tarte citron vert, basilic et estragon
12 godz. 40 min
Donuts marbré
30 Min