Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 30 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 50 g di olio di semi di arachidi
Farcia
- 250 g di marmellata di arance
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di mascarpone
- 40 g di zucchero a velo vanigliato
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
Glassa
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di cioccolato fondente a pezzi
- 10 g di burro
Terminare la preparazione
- 4 fette di arancia candita
- 4 rametti di ribes rosso
- cioccolato fondente, riccioli
- scorza di arancia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1525.8 kJ / 364.7 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 136.7 mg
Alternativní recepty
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 godz.
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Rotolo al tiramisù
3h 30min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Pasta biscotto
1 godz.
Fiocchi di neve
5 Std.
Torta pinguino
1h 30min
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Pandoro TM6
15h 15min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.
Tronchetto al tiramisù
4h