Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 30 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 50 g di olio di semi di arachidi
Farcia
- 250 g di marmellata di arance
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di mascarpone
- 40 g di zucchero a velo vanigliato
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
Glassa
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di cioccolato fondente a pezzi
- 10 g di burro
Terminare la preparazione
- 4 fette di arancia candita
- 4 rametti di ribes rosso
- cioccolato fondente, riccioli
- scorza di arancia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1525.8 kJ / 364.7 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 136.7 mg
Alternativní recepty
Biscotti sacher
2h
Biscotti di frolla alle mandorle con confettura di ciliegie
1h 40min
Torta natalizia
3 godz. 25 min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1 godz. 30 min
Nocciole tartufate
1 godz. 10 min
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Cream tart a cuore (di LuCake)
10 Std. 20 Min
Candy cane di frolla all'arancia e cacao
2h
Torta mimosa
1h 5min
Tronchetto al tiramisù
4h
Rotolo al tiramisù
3u. 30min