Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de uvas blancas
- 100 g de chalotas
- 40 g de mantequilla
- 100 g de vino blanco
- 300 g de arroz de grano redondo
- 50 g de nueces peladas (troceadas ligeramente a cuchillo)
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 700 g de agua
- 100 g de queso gorgonzola (en trozos pequeños)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1516 kJ / 363 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Risotto con setas a la cerveza
40 min
Pollo con salsa gorgonzola
40 min
Tagliatelle de cacao con gorgonzola, pera y nueces
1h 30min
Arroz cremoso con gorgonzola y aguacate
35 min
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Farfalle con gorgonzola y pera
25 min
Risotto con salmón ahumado
20min
Risotto affumicato
30 min
Risotto con manzana y boletus
30 min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 min