Atún con pesto de almendras y aceitunas

Atún con pesto de almendras y aceitunas

4.3 103 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 20min
4 raciones

Suroviny

  • de atún fresco en filetes (1 cm)
    600 g
  • de aceitunas negras sin hueso
    60 g
  • de almendras tostadas sin sal
    50 g
  • diente de ajo
    ½
  • de mejorana fresca (solo las hojas)
    1 ramita
  • de tomillo fresco (solo las hojas)
    1 ramita
  • de perejil fresco (solo las hojas)
    1 ramita
  • de aceite de oliva virgen extra
    20 g
  • de vino blanco seco tipo Chardonnay
    20 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta blanca molida
    1 pellizco
  • de agua
    300 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 342 kcal / 1428 kJ
Protein 35.69 g
Tuk 21.52 g
Sacharidy 1.28 g
Vláknina 2.41 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...