Kompatibilní verze
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di aceto di vino rosso
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di lamponi
- 500 g di acqua
- 800 g di polpo fresco
- 70 g di carote
- 30 g di gambo di sedano
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 avocado maturo (circa 100 g) a cubetti
- 200 g di anguria a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1581 kJ / 378 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Polpo agli agrumi
1h
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Polpo su farinata di ceci
5h
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.