
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa all'aceto balsamico
- 20 g di scalogno
- 50 g di aceto balsamico
- 150 g di vino rosso
- 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
- 20 g di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 20 g di burro
- 15 g di farina tipo 00
Petti d'anatra
- 2000 g di acqua
- 2 petti d'anatra senza pelle con la pelle e puliti (vedere consigli)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 553 kcal / 2314 kJ
- Protein
- 43.9 g
- Tuk
- 34.8 g
- Sacharidy
- 17.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Capesante gratinate
30min
Capesante al profumo di arancia
1hod. 10min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3hod. 45min
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1hod. 35min
Tartare al salmone
1hod.
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3hod. 30min
Capesante ai funghi porcini
1hod. 20min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Ossobuco alla milanese
1hod. 10min