Petto d'anatra all'aceto balsamico

Petto d'anatra all'aceto balsamico

4.6 15 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 porzioni

Suroviny

Salsa all'aceto balsamico
  • 20 g di scalogno
  • 50 g di aceto balsamico
  • 150 g di vino rosso
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
  • 20 g zucchero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 20 g di burro
  • 15 g di farina tipo 00
Petti d'anatra
  • 2000 g di acqua
  • 2 petti d'anatra senza pelle con la pelle e puliti (vedere consigli)
  • 2 cucchiai olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 43.9 g
Kalorie 2314 kJ / 553 kcal
Tuk 34.8 g
Sacharidy 17.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...