Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa all'aceto balsamico
- 20 g di scalogno
- 50 g di aceto balsamico
- 150 g di vino rosso
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 20 g di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 20 g di burro
- 15 g di farina tipo 00
Petti d'anatra
- 2000 g di acqua
- 2 petti d'anatra senza pelle, con la pelle e puliti (vedere consigli)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 43.9 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 34.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2sa 5 dk
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 Std. 30 Min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Stinchi alle erbe
2 Std.
Tagine di rana pescatrice
1h 5min