Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 ramitas de perejil fresco, las hojas y parte del tallo
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de camarones medianos crudos, pelados
- 1 - 2 pizcas de sal, o al gusto
- 50 g de echalot
- 100 g de apio, en trozos
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 30 g de mantequilla sin sal
- 150 g de poro, solo la parte blanca y en rodajas (1 cm)
- 40 g de puré de tomate
- 3 dientes de ajo, pelados
- 1300 g agua
- 2 cubos de caldo de pescado
- ½ cdita de tomillo seco
- 20 g de azúcar morena
- 100 g de papas, en trozos
- 80 g de vino blanco (volitelně)
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
pan, en rebanadas y tostado para servir
nebo baguette, en rebanadas y tostado para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1007 kJ / 240 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1092 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabacita
25min
Sopa de brócoli
15min
Crema de espinacas con nuez
20min
Lentejas con chorizo
1h 30min
Lentejas estofadas
9 Std.
Sopa de lentejas
1h 30min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Crema de calabaza con raviolis
35min
Crema de champiñones
20min
Crema de verduras
35min
Crema de zanahoria y curry
1h 20min