Empanadas funghi e peperoni (vegan)

Empanadas funghi e peperoni (vegan)

4.7 13 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
12 pezzi

Suroviny

  • 400 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 220 g di acqua tiepida
  • 7 g di lievito di birra disidratato (1 bustina)
  • 35 g di olio di oliva + q.b.
  • 1 ½ cucchiaino sale
  • 50 g di cipolla a metà
  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 150 g di peperone rosso a pezzi
  • ½ cucchiaino di salsa harissa
  • 100 g funghi freschi
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • farina

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 149.7 mg
Protein 2.6 g
Kalorie 346.7 kJ / 82.9 kcal
Tuk 1.8 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 14.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...