Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 220 g di acqua tiepida
- 7 g di lievito di birra disidratato (1 bustina)
- 35 g di olio di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino sale
- 50 g di cipolla, a metà
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di peperone rosso, a pezzi
- 100 g funghi freschi
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di salsa harissa
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 346.7 kJ / 82.9 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 149.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata salata di verdure (vegan)
1u. 5min
Samosas di melanzane e lenticchie con salsa allo yogurt e menta
1h
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3h
Funghi ripieni di quinoa con verdure saporite
45 min
Torta salata patate dolci e peperoni
2 godz. 10 min
Crema di funghi al profumo di tartufo (vegan)
50 min.
Pita rustica
1 Std. 35 Min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1 godz. 30 min
Ramen coreano con tofu
50 min.
Roll vegetariani
45 min
Empanadas vegetariane
1 godz. 30 min
Pane naan
3h 10min