Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Olivenöl
- 30 g Balsamico, dunkel
- 1 ½ TL gemischte Kräuter, getrocknet (z. B. Basilikum, Oregano, Thymian, Rosmarin)
- 35 g Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 1300 g Wasser
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 200 g)
- 1 - 2 Prisen Paprika edelsüß
- 200 g Tomaten, reif, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in feinen Scheiben
- 100 g gemischter Blattsalat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1508 kJ / 360 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 370 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 Min
Grüne Blumenkohlsuppe
30 Min
Hähnchenbrust mit Orangen-Sojasauce
1 Std.
Brokkoli-Bowl mit Lachs und Tahin-Dressing
35 Min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35 Min
Lachs mit Meerrettich-Apfel-Stampf
45 Min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10min
Spargel-Antipasti
40min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1h 30 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1 Std. 15 Min
Gefüllte Hähnchenbrust mit Pflaumensauce
1 Std.