Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Olivenöl
- 30 g Balsamico, dunkel
- 1 ½ TL gemischte Kräuter, getrocknet (z. B. Basilikum, Oregano, Thymian, Rosmarin)
- 35 g Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 1300 g Wasser
- 4 Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut (à ca. 200 g)
- 1 - 2 Prisen Paprika edelsüß
- 200 g Tomaten, reif, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in feinen Scheiben
- 100 g gemischter Blattsalat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1508 kJ / 360 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 370 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabeljau auf Porree-Kohlrabi-Gemüse
40 Min
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40 Min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30 Min
Sellerie-Möhren-Salat mit Lachs
35 Min
Kabeljau mit Kräuterkruste, Reis und Zitronensauce
45min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35 Min
Grüner Spargel mit Pilzen (芦笋炒蘑菇)
20 Min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 Std. 10 Min
Dill-Zitronen-Lachs mit Ofengemüse
45min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min