Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Schalotten
- 200 g Rinderfilet, in Stücken
- 1 Eigelb
- 10 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kapern, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs-Tatar
5min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Peruanisches Ceviche
1 Std. 15 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Lachstatar auf Avocadomus
15min