Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Schalotten
- 200 g Rinderfilet, in Stücken
- 1 Eigelb
- 10 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Kapern, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1ωρ. 50 λεπτ.
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Garnelencocktail
30 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20 phút
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min
Lachs-Tatar
5 Min
Trüffelrisotto
45min