Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme

Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme

4.3 13 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

Zitronenmarinade für Lachs
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    2 EL
  • Olivenöl
    3 EL
  • Salz
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    3 Prisen
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut (evtl. Wildlachs), in 5 mm dünnen Scheiben
    400 g
Radieschentatar
  • rote Zwiebel halbiert
    1
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    30 g
  • Salz
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    3 Prisen
  • Paprika edelsüß
    ¼ TL
  • Olivenöl
    30 g
  • Radieschen
    200 g
Sauerampfercreme und Fertigstellung
  • Sauerampfer abgezupft, in Streifen
    150 g
  • Mayonnaise
    200 g
  • Crème fraîche
    100 g
  • Wasser
    300 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 23 g
Kalorie 2736 kJ / 653 kcal
Tuk 60 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...