Kompatibilní verze
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zitronenmarinade für Lachs
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 EL Olivenöl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (evtl. Wildlachs), in 5 mm dünnen Scheiben
Radieschentatar
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 30 g Olivenöl
- 200 g Radieschen
Sauerampfercreme und Fertigstellung
- 150 g Sauerampfer, abgezupft, in Streifen
- 200 g Mayonnaise
- 100 g Crème fraîche
- 300 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2736 kJ / 653 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 60 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1h 30 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Lachs-Tatar
5 Min
Peruanisches Ceviche
1h 15 min.
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Avocadosuppe mit Garnelen
15min
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20min
Asia-Lachs mit Gurkensalat
45 min
Edelfischragout
35 min