Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à choux
- 150 g d'eau froide
- 80 g de beurre doux
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La crème chantilly vanillée
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 55 g de sucre vanillé maison, et un peu pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1775 kJ / 426 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Napolitain
73h 40min
Choux vanille-framboise
2h 30min
Religieuses au café
3h 45min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Choux amarena
1h 25min
Chouquettes
1h
Framboisier
1h
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1 godz. 20 min
Meringue italienne
30 min
Beignets fourrés chocolat ou confiture
6h
Eclair au chocolat
1h 15min