Brioche parisienne

Brioche parisienne

3.8 70 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 24hod.
14 portions

Suroviny

La pâte (la veille)
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 550 g de farine de blé type 55, et un peu pour les moules et le plan de travail
  • 100 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de sel
  • 5 œufs
  • 25 g d'eau de fleur d'oranger
  • 25 g de rhum
  • 250 g de beurre coupé en morceaux, et un peu pour les moules
Le jour même
  • 1 œuf

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 7.6 g
Kalorie 1425 kJ / 340 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 35.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...