
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte (la veille)
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 550 g de farine de blé type 55, et un peu pour les moules et le plan de travail
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 5 œufs
- 25 g d'eau de fleur d'oranger
- 25 g de rhum
- 250 g de beurre coupé en morceaux, et un peu pour les moules
Le jour même
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 340 kcal / 1425 kJ
- Protein
- 7.6 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 35.6 g
Alternativní recepty
La brioche familiale
5hod.
Gâche vendéenne
3hod. 20min
Baguette viennoise
4hod. 25min
Pain au lait à la crème vanillée
40min
Pain de mie moelleux
3hod. 25min
Miniviennoiseries express
5hod. 20min
Petits pains aux raisins
24hod.
Roulé brioché aux fruits confits
3hod. 10min
Pain au chocolat
24hod.
Baguette tradition et baguette épi
5hod. 15min
Pains au lait façon "tangzhong"
24hod.
Brioche "super bonne"
3hod.