Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte (la veille)
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour les moules et le plan de travail
- 100 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 5 œufs
- 25 g d'eau de fleur d'oranger
- 25 g de rhum
- 250 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
Le jour même
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1425 kJ / 340 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Pain aux noix
3 godz. 15 min
Brioche
8h
Baguette viennoise
4h 25min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Gâche vendéenne
3h 20min
Brioches fourrées au praliné
2 Std. 45 Min
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10 min
Petits pains suédois
16h
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Brioche "super bonne"
3h
La brioche familiale
5h