Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
g Tomaten, halbiert
nebo 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose - 100 g Staudensellerie, gesäubert, in Stücken
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 2 TL Basilikum, getrocknet
- 3 TL Oregano, getrocknet
- 1 Chili, getrocknet (volitelně)
- 1200 g Wasser
- Erythrit zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 315 kJ / 75 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 min
Paprika-Kohl-Suppe mit Putenbruststreifen
40 min
Gurken-Dill-Milchshake
5min
Granatapfel-Ingwer-Booster
10min
Gemüse-Miso-Suppe mit Hähnchen
30 min
Kräuterlassi
5min
Gemüse-Ingwer-Brühe
4h 15min
Rote-Bete-Brühe
4h 15min
Vanille-Erythrit-Joghurt
14h
Möhrennudeln mit Bolognese
35 min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4h 15min
Kurkuma-Ingwer-Shot mit Apfelessig
10min