Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci in foglia surgelati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 40 g di burro
- 400 g di ricotta fresca, ben scolata
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 150 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- 4 - 5 foglie di salvia fresca, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2599.5 kJ / 621.3 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 66.6 g
- Tuk
- 29.2 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 0.7 mg
Alternativní recepty
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Ravioli tricolore
1h 45min
Ravioli di ricotta
2h
Pasta all'uovo
1h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50 min.
Ravioli lucani
1h
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30min
Pasta fresca senza uova
1h 35min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.