Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1750 g di acqua
- 35 g di lievito madre disidratato
- 650 g di farina tipo 0
- 30 g di farina di riso
- 20 g di farina di soia
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- passata di pomodoro, a piacere
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2363.4 kJ / 564.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 89.4 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 866.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19h
Panettone gastronomico natalizio
7h
Panettone TM6
10h 30 min
Piadina romagnola
15 min
Focaccia di semola
6 godz. 40 min
Pane in padella
18h
Burger buns
4 Std. 40 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5u.
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9 godz.