Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1750 g di acqua
- 35 g di lievito madre disidratato
- 650 g di farina tipo 0
- 30 g di farina di riso
- 20 g di farina di soia
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- passata di pomodoro, a piacere
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2363.4 kJ / 564.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 89.4 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 866.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Baguette francese (TM6)
5h
Rosette di farro
17h 30min
Rotoli croccanti
9 Std. 30 Min
Pane contadino
19u.
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane semplice
4 Std.
Pizza romana bianca
6h 30min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.
Pizza napoletana
9 Std.