
Zařízení & příslušenství
Pinsa romana
Příprava 30min
Celkový 5hod.
6 porzioni
Suroviny
-
di acqua1750 g
-
di lievito madre disidratato35 g
-
di farina tipo 0650 g
-
di farina di riso30 g
-
di farina di soia20 g
-
di olio extravergine di oliva10 g
-
di sale10 g
-
passata di pomodoro a piacere
-
di mozzarella sgocciolata e a fette250 g
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
564.5 kcal /
2363.4 kJ
Protein
24.3 g
Tuk
11.2 g
Sacharidy
89.4 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
5.7 g
Sodík
866.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

L'Italia da gustare
70 recept
Itálie
Itálie