
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de almejas frescas
- agua la necesaria para cubrir las almejas
- 1 ¾ cdita de sal fina
- 200 g de mantequilla sin sal en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
- 200 g de harina de trigo
- 90 g de agua fría
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g de poro en rodajas de 1 cm
- 40 g de vino blanco seco
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 pizcas de pimienta blanca molida
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 394 kcal / 1653 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 281 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panquecitos de cereal integral
1hod. 5min
Tostadas de queso Cottage
30min
Panqué de coliflor con cacahuate
1hod. 15min
Salsa catsup TM6
1hod. 15min
Mole de pimienta
25min
Bougatsa griega con miel y pistaches
4hod. 45min
Mixiote de huachinango
30min
Yogur con compota de fresas e higos
13hod.
Tamales de elote con rajas
4hod. 45min
Crepas de avena rellenas de requesón
40min
Bollo vegano de jitomate deshidratado
1hod.
Atole de guayaba
40min