![Hojaldre de poro, mejillones y almejas Hojaldre de poro, mejillones y almejas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6ce5a4e7-ff19-4e98-a61c-e6d7b97b8906/Derivates/4e7090b5-270d-4600-9927-cc2ecbe9073c.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de almejas, frescas
- agua, la necesaria para cubrir las almejas
- 1 ¾ cdita de sal fina
- 200 g de mantequilla sin sal, en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
- 200 g de harina de trigo
- 90 g de agua, fría
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g de poro, en rodajas de 1 cm
- 40 g de vino blanco seco
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 pizcas de pimienta blanca molida
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1653 kJ / 394 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 281 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con poro y limón
25min
Ensalada de cítricos con vinagreta de achiote
15min
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45 min
Búfalo wings de coliflor
30min
Queso en salsa de epazote
25min
Salsa de cacahuate
10 Min
Dip de huitlacoche
4 Std.
Tartalaza
1 Std. 30 Min
Crema Ácida vegana
10 Min
Sopa de cebada perla y hongos
50 Min
Pesto de jitomate
10 Min
Aguachile de jícama
15min