Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan
- 230 g de agua
- 80 g de leche entera
- 10 g de levadura prensada fresca
- 5 g de polvo de hornear
- 60 g de azúcar
- 250 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- ½ cucharadita de sal
- 500 g aceite de oliva (para freír)
Alioli
- 150 g de aceite de girasol
- 50 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de huevo
- 2 pellizcos de sal
Polvo de nori y juliana de nori
- 20 g de alga nori
Calamares
- 400 g de calamares pequeños cortados en anillas de 5 mm
- 100 g de harina de rebozar (para fritura)
- 500 g de aceite de oliva (para freír)
Montaje del Plato
- 3 - 4 limones cortados en gajos para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Protein
- 6.33 g
- Sacharidy
- 20.14 g
- Tuk
- 12.27 g
- Vláknina
- 0.85 g
Alternativní recepty
Croquetas de gambas
9h 10min
Pizza con borde relleno de queso
1 Std.
Bollos preñaos
2 godz. 30 min
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15 min
Bricks de patata con yema
2h 20 min
Empanada rellena de patata, pulpo y langostinos
1 Std.
Snacks de gambas (Giau Gung Ob)
35min
Tigres
1 Std.
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30 min
Bocadillo de calamares fritos con alioli
1 Std.
Aros de cebolla
20 min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min