Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 ramitas de perejil fresco
- 600 g de sepia limpia en trozos
- 35 g de pan rallado
- 50 g de leche
- ¼ cucharadita de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Protein
- 13.76 g
- Sacharidy
- 2.35 g
- Tuk
- 2.28 g
- Vláknina
- 0.15 g
Alternativní recepty
Hamburguesa de merluza y gambón
10 min
Sepia al ajillo
25min
Pizza de coliflor
40min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 Min
Calamares encebollados
1h
Hamburguesas de salmón y hierbas con fingers de calabacín
35min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30min
Hamburguesas de bacalao
30min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Caldo de pescado
45min
Emulsión de patata con pulpo
50 min