Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
- 500 g lombinho de porco
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 502.1 kJ / 120 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 56 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 Min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25 min
Cozer 3 peitos de frango
30 min
Cozer 500 g de almôndegas
35 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 1500 g de lombinho de porco
35 min
Cozer escalopes de peru
30 min
Cozer 500 g de bife de vaca
35 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Cozer 6 peitos de frango
35 min