Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite
- 20 g aipo cortado em pedaços
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g cebola
- 500 g carne de vitela s/ nervos, cortada em pedaços (3×3 cm)
- 60 g vinho branco seco
- 300 g batata cortada em pedaços (2×2 cm)
- 200 g tomate em pedaços
- 180 g água
- ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 1 maçã s/ caroço, cortada em fatias (0,5 cm)
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 418 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz com carne e brócolos
50 min
Rojões em vinho tinto
50 min
Esparguete com frango
40min
Guisado de carne, arroz de couve-flor e bolo de limão sem glúten
Žádné hodnocení
Jardineira de carne
1 Std. 5 Min
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8j 30 menit
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2 Std. 45 Min
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45min
Vitela guisada com massa
9h 20min
Boeuf bourguignon
1 Std. 45 Min
Vitela à americana
1 godz. 20 min