Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g água
nebo 500 g caldo de carne líquido - 12 - 14 salsichas Frankfurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 533.2 kJ / 127.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 343.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 300-600 g de batata nova
40min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40min
Salada de beterraba e cenoura à brasileira - TM5
Nessuna valutazione
Cozer 400-800 g de pimentos
25min
Cozer 500 g de bife de vaca
35min
Cozer 200-500 g de curgete
25min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Cozer 6 salsichas Frankfurt
20 Min
Saltear pimento vermelho com cebola
25min
Picanha ao sal com molho vinagrete
1小时 15 分钟
Cozer 300 g de couve
20 Min