Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g água
nebo 500 g caldo de carne líquido - 6 salsichas Frankfurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 574.3 kJ / 137.3 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 371.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 3 peitos de frango
30 min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 min
Massa com alho e tomate
55 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 12-14 salsichas Frankfurt
20 min
Cozer 500 g de bife de vaca
35 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 500 g de camarão
25 min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min