Zařízení & příslušenství
Cooking beetroot and corn
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)4 - 5
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
628.5 mg
Protein
2.5 g
Kalorie
268 kJ /
63.8 kcal
Tuk
0.1 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
11.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Blade Cover Basics
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1hod.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55min.
Stewed apples with walnut crumble topping
25min.
Apple sauce
20min.
Stewed apples
25min.
Brown basmati rice
40min.
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min.
Sautéed leeks (200 g)
15min.
Sautéed onions (200-300 g)
10min.
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4hod.
Green fig and lime marmalade
1hod. 10min.
Brown rice salad
40min.