![Santiago cake Santiago cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f2fb7942-59ab-4e5f-a815-3c8400e2b992/Derivates/3d4abbb6-0976-4421-8893-0181ad410cb1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g white sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 250 g blanched almonds
- 4 eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 971.6 kJ / 231.3 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 30.1 mg
Alternativní recepty
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Lime sour cream bundt cake
50 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Macaroons
40 Min
Placki
40 Min
Panforte
1h 30min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Almond and pear tart
40 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Orange and almond cake
2h 20 min