Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di latte intero
- 8 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 1 uovo
- 50 g di burro (83% di grassi), morbido
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 250 g di burro (83% di grassi), freddo
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 15703.6 kJ / 367.3 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 36.1 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 21.5 mg
Alternativní recepty
Impasto base per pane
1h
Madeleine alla vaniglia da “La ricerca del tempo perduto”
1h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Trecce dolci
4h
Panini sfogliati
3h 30min
Bignè arcobaleno
2 Std.
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30min
Focaccia a bastone
5h
Pandoro TM6
15h 15 min.
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min