Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gros oignons
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de lardons
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 œuf
- 70 g de fromage râpé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 20 g de beurre fondu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1743.8 kJ / 419.8 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 650.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de champignons
30 min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1 Std.
Tourte aux champignons et à l'abondance
1 godz. 15 min
Oignons farcis au chèvre et aux herbes
1h 30 min
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3h 10min
Galettes de pommes de terre farcies aux champignons
1 Std.
Champignons farcis
13h 15min
Effiloché de porc sucré-salé
9h 10min
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6 Std. 30 Min
Raviolis de crevettes
40 Min
Travers de porc "spécial sauce"
1h 40 min
Ravioli vapeur à la crevette
45 Min