Kompatibilní verze
Pizza au munster, poitrine fumée, poulet et champignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à pizza
- 110 g d'eau, à température ambiante
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 15 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 70 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 200 g de filet de poulet, coupé en lanières
- 5 tranches de poitrine fumée
- 80 g de champignons de Paris frais, émincés
- 150 - 200 g de munster, coupé en tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1493.7 kJ / 358 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 726.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin au lard
2h 25min
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1 godz. 20 min
Sandwichs Monte Cristo
13u. 30min
Bagel viande des Grisons, cresson et sauce moutarde à l'ancienne
2 godz. 20 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Pizza tressée à la tomate jambon et mozza
1sa 55 dk
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1sa 55 dk
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 godz. 45 min
Quiche aux deux fromages et ail confit
2 godz. 10 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Feuilleté comtois
1h 5min
Galette fourrée jambon-champignons
40 min