Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 80 g de beurre froid, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 65 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- 200 g de brie, coupé en lamelles
- 2 poires (environ 300 g)
- du poivre moulu
- 2 - 3 brins de thym frais (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2100.3 kJ / 502 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 434 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 min
Mini-financiers chèvre et miel
35min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1u.
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1h 10 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Quiche aux pommes et chèvre frais
1u.
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1u.
Quiche aux poireaux et reblochon
1u.
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1u.