Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de noisettes
- 40 g de chapelure
- 1 courgette
- 4 tomates moyennes
- 1 poivron rouge
- 70 g d'échalotes
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 c. à café de curry en poudre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 400 g d'églefin, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 643.6 kJ / 153.4 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 176.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Thon mariné et courgettes au thym
45min
Couscous au saumon
55min
Poisson à l'indienne, sauce au yaourt, pommes de terre et légumes
1h 5min
Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur
50min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Tomates farcies au poisson
1h 10min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Rougail de poisson
40min
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Crème de fruits de mer et tagliatelle de légumes
1h
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50min