Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet

Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
8 portions

Suroviny

  • dried prunes (approx. 110 g), pitted
    8
  • good quality pork sausagemeat
    300 g
  • pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
    2
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • sunflower oil for brushing
    2 Tbsp
  • water
    1250 g
  • waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
    1200 g
  • onions quartered
    190 g
  • garlic cloves
    3
  • chicken stock cubes (for 0.5 l each)
    1 ½
    1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • tomato purée
    1 Tbsp
  • cornflour
    1 - 2 Tbsp

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 659.3 mg
Protein 32 g
Kalorie 1594 kJ / 380 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...