Zařízení & příslušenství
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
8 portions
Suroviny
-
dried prunes (approx. 110 g), pitted8
-
good quality pork sausagemeat300 g
-
pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)2
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sunflower oil for brushing2 Tbsp
-
water1250 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)1200 g
-
onions quartered190 g
-
garlic cloves3
-
1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
tomato purée1 Tbsp
-
cornflour1 - 2 Tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
659.3 mg
Protein
32 g
Kalorie
1594 kJ /
380 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix Friend
32 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min.
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10hod. 55min.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min.
Pasta alla Puttanesca
35min.
Star Burgers
20hod. 5min.
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min.
Jerk Spice Rub
Žádné hodnocení
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14hod. 45min.
Duck and Pork Terrine
52hod.
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1hod. 30min.
Hollandaise Sauce
15min.
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min.