Kompatibilní verze
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 dried prunes (approx. 110 g), pitted
- 300 g good quality pork sausagemeat
- 2 pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 Tbsp sunflower oil, for brushing
- 1250 g water
- 1200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 190 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
nebo 1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 Tbsp tomato purée
- 1 - 2 Tbsp cornflour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1594 kJ / 380 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 659.3 mg
Alternativní recepty
Christmas Cake
517h 45 min
Brownies
50 dk
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Žádné hodnocení
Gluten-free Bread Sauce
35min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Passion Fruit Soufflé
35min
Chocolate and Sesame Ganache
13h
Sticky Toffee Puddings
1sa
Lemon Chermoula Marinade
15 Min
Pear Frangipane
1h 30min
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Sloe Gin
2160 godz. 20 min