Zařízení & příslušenství
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
8 portions
Suroviny
-
dried prunes (approx. 110 g), pitted8
-
good quality pork sausagemeat300 g
-
pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)2
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sunflower oil for brushing2 Tbsp
-
water1250 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)1200 g
-
onions quartered190 g
-
garlic cloves3
-
1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
tomato purée1 Tbsp
-
cornflour1 - 2 Tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
659.3 mg
Protein
32 g
Kalorie
1594 kJ /
380 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix Friend
32 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2hod. 30min.
Mushroom Risotto
30min.
Mediterranean Bread
5hod. 20min.
Kedgeree
45min.
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1hod. 40min.
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1hod. 40min.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3hod. 40min.
Red Onion and Garlic Soda Bread
2hod. 15min.
Cullen Skink
45min.
Slow-cooked Pears in Red Wine
5hod.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min.
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min.