
Kompatibilní verze
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 dried prunes (approx. 110 g), pitted
- 300 g good quality pork sausagemeat
- 2 pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- 2 Tbsp sunflower oil for brushing
- 1250 g water
- 1200 g waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
- 190 g onions quartered
- 3 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
nebo 1 ½ heaped tsp chicken stock paste homemade - 1 Tbsp tomato purée
- 1 - 2 Tbsp cornflour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 380 kcal / 1594 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Sodík
- 659.3 mg
Alternativní recepty
The Ultimate Barbecue Sauce
2 godz.
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 godz.
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 godz. 40 min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1 godz. 10 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 godz. 40 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2 godz.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 godz.
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Peppercorn Sauce
30 min