Zařízení & příslušenství
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
8 slices
Suroviny
Toppings
-
fresh figs stems removed then halved450 - 500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing½ Tbsp
-
prosciutto sliced120 g
Nut Crust Base
-
blanched almonds125 g
-
pecan nut halves125 g
-
unsalted butter soft20 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
medium egg1
Filling
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
Roquefort cheese crumbled150 g
-
single cream275 g
-
medium eggs3
Balsamic Glaze and Assembly
-
balsamic vinegar100 g
-
caster sugar40 g
-
Roquefort cheese crumbled50 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
1060 mg
Protein
20 g
Kalorie
2346 kJ /
566 kcal
Tuk
45 g
Nasycený tuk
15 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Savoury
58 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Torta Caprese
55 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Beurre Blanc
20 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 godz. 30 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min