Zařízení & příslušenství
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
8 slices
Suroviny
Toppings
-
fresh figs stems removed then halved450 - 500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing½ Tbsp
-
prosciutto sliced120 g
Nut Crust Base
-
blanched almonds125 g
-
pecan nut halves125 g
-
unsalted butter soft20 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
medium egg1
Filling
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
Roquefort cheese crumbled150 g
-
single cream275 g
-
medium eggs3
Balsamic Glaze and Assembly
-
balsamic vinegar100 g
-
caster sugar40 g
-
Roquefort cheese crumbled50 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
1060 mg
Protein
20 g
Kalorie
2346 kJ /
566 kcal
Tuk
45 g
Nasycený tuk
15 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Savoury
58 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2hod.
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1hod.
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min.
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min.
Savoury Stilton Cheesecake
11hod. 40min.
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1hod.
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1hod.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1hod. 30min.
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min.
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3hod.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min.