Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs, stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 120 g prosciutto, sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese, crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2346 kJ / 566 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 1060 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Crab Cakes
1h 35 min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Beetroot Gravadlax
48 Std. 20 Min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 Std. 30 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min