
Zařízení & příslušenství
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
8 slices
Suroviny
Toppings
-
fresh figs stems removed then halved450 - 500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing½ Tbsp
-
prosciutto sliced120 g
Nut Crust Base
-
blanched almonds125 g
-
pecan nut halves125 g
-
unsalted butter soft20 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
medium egg1
Filling
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
Roquefort cheese crumbled150 g
-
single cream275 g
-
medium eggs3
Balsamic Glaze and Assembly
-
balsamic vinegar100 g
-
caster sugar40 g
-
Roquefort cheese crumbled50 g
Nutriční hodnoty na 1 slice
Kalorie
566 kcal /
2346 kJ
Protein
20 g
Tuk
45 g
Sacharidy
16 g
Nasycený tuk
15 g
Sodík
1060 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Savoury
58 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko