Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs, stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 120 g prosciutto, sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese, crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 2346 kJ / 566 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 1060 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Raspberry Peach Crumb Cake
2 godz.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Emmental Gougères
50 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min