
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Toppings
- 450 - 500 g fresh figs stems removed then halved
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ Tbsp olive oil plus extra for greasing
- 120 g prosciutto sliced
Nut Crust Base
- 125 g blanched almonds
- 125 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter soft
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp fine sea salt
- 1 medium egg
Filling
- 1 garlic clove
- 50 g onions quartered
- 20 g olive oil
- 150 g Roquefort cheese crumbled
- 275 g single cream
- 3 medium eggs
Balsamic Glaze and Assembly
- 100 g balsamic vinegar
- 40 g caster sugar
- 50 g Roquefort cheese crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 566 kcal / 2346 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 16 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 1060 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4hod. 25min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2hod. 30min
Torta Caprese
55min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3hod. 35min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1hod. 20min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Pear Frangipane
1hod. 30min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min