Kompatibilní verze
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
- 80 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 tsp lemon zest, grated
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
nebo 4 white fish fillets, boneless, skinless - 60 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 70 g green beans, trimmed, halved
- 70 g mixed peppers, cut in pieces (3 cm)
- 500 g water
- 400 g waxy potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
Red Berry Sauce and Finalisation
- 600 g mixed fresh red berries
- 250 g white wine
- 10 g rum
- 1 Tbsp cornflour
- 50 g caster sugar
- ice cream, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2767 kJ / 661 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 593 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Chai Vanilla Mocktail
45min
Egg White Chocolate Cake
50min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Ninguna valoración
Grape and Cava Trifle
4 godz. 30 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Mussels with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Mini Fougasse
5h
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 Std. 20 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min
Football Cake
3 Std. 30 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min