
Zařízení & příslušenství
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Příprava 40min
Celkový 1hod. 15min
4 portions
Suroviny
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
-
extra virgin olive oil80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
lemon zest, grated2 tsp
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
courgettes cut in pieces (3 cm)60 g
-
green beans trimmed, halved70 g
-
mixed peppers cut in pieces (3 cm)70 g
-
water500 g
-
waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Red Berry Sauce and Finalisation
-
mixed fresh red berries600 g
-
white wine250 g
-
rum10 g
-
cornflour1 Tbsp
-
caster sugar50 g
-
ice cream to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
661 kcal /
2767 kJ
Protein
28 g
Tuk
29 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
10.5 g
Nasycený tuk
7 g
Sodík
593 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Thermomix Friend
32 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko