Zařízení & příslušenství
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions
Suroviny
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
-
extra virgin olive oil80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
grated lemon zest2 tsp
-
4 white fish fillets, boneless, skinlessturbot fillets (120-200 g each)4
-
courgettes cut in pieces (3 cm)60 g
-
green beans trimmed, halved70 g
-
mixed peppers cut in pieces (3 cm)70 g
-
water500 g
-
waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Red Berry Sauce and Finalisation
-
mixed fresh red berries600 g
-
white wine250 g
-
rum10 g
-
cornflour1 Tbsp
-
caster sugar50 g
-
ice cream to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
593 mg
Protein
28 g
Kalorie
2767 kJ /
661 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
10.5 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
51 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix Friend
32 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Polenta
50min.
Choron Sauce
20min.
Béarnaise Sauce
20min.
Bolognese Sauce
1hod. 15min.
Salted Caramel Ice Cream
14hod.
Seafood Pozole
1hod. 15min.
Pork and Mushroom Broth
1hod. 25min.
Guacamole
5min.
Berries and Cream Layer Cake
2hod. 15min.
Sultana and Cranberry Rolls
14hod. 25min.
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2hod. 45min.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min.