Nuggets de poisson, dip au potiron

Nuggets de poisson, dip au potiron

2.9 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 200 g de pois chiches blancs secs
  • 400 g d'eau
  • 60 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de curcuma en poudre
  • 1 ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de filets de cabillaud coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)
  • 20 g d'oignon
  • 450 g de chair de potiron coupée en morceaux (2-3 cm)
  • 1 brin de romarin frais équeuté

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 485.8 mg
Protein 28.3 g
Kalorie 1268.3 kJ / 302.8 kcal
Tuk 12.8 g
Vláknina 6.3 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...