
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de pois chiches blancs secs
- 400 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 1 ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de filets de cabillaud coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)
- 20 g d'oignon
- 450 g de chair de potiron coupée en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 302.8 kcal / 1268.3 kJ
- Protein
- 28.3 g
- Tuk
- 12.8 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Sodík
- 485.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz au poulet hainanais
1hod. 20min
Crêpes chinoises aux œufs et oignons
35min
Pizza végétarienne express
50min
Boulettes de seitan et sauce aux câpres
1hod. 15min
Brochettes de dinde yakitori, pois gourmands et riz
1hod.
Blinis de pois chiche et butternut
55min
Nems au tacaud et aux légumes épicés
1hod.
Sole, topinambours et épices
55min
Keftas de cabillaud, purée de butternut au sésame
45min
Pancakes aux petits pois
55min
Nuggets de poulet, purée de patates douces
1hod. 5min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2hod.