Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de pois chiches blancs secs
- 400 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de filets de cabillaud, coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)
- 20 g d'oignon
- 450 g de chair de potiron, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais, équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268.3 kJ / 302.8 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 485.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz cantonais aux crevettes
50 min
Poisson aigre-doux et riz jasmin
1 Std. 5 Min
Nuggets végans et sauce aux herbes
30 Min
Riz au poulet hainanais
1 godz. 20 min
Bagel au bleu des Causses
1 godz. 20 min
Empanadas au poulet, épinards et raisins secs
1 godz. 15 min
Mélange pour frites au four
55 Min
Œufs enrobés de falafel avec sauce au yaourt
50 min
Samoussas végétariens
55 Min
Mochis à la noix de coco
1 godz. 50 min
Minigalettes aux champignons
1 godz. 45 min
Nems aux crevettes et jambon
1 Std. 5 Min