Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de pois chiches blancs secs
- 400 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de filets de cabillaud, coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)
- 20 g d'oignon
- 450 g de chair de potiron, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais, équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268.3 kJ / 302.8 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 485.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Samoussas de légumes épicés
55 Min
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1 godz. 10 min
Accras de julienne
45 Min
Pizza au chou-fleur et cèpes
1h
Bricks de thon, fenouil et carotte
55 Min
Empanadas au poulet
1h 50min
Pizza italienne, pâte au chou-fleur
1h
Samoussas végétariens
55 Min
Baos au poulet et curry
4h 40min
Roulés de crêpes vertes, saumon et épinards
45 Min
Samoussas aux légumes
50 Min
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55 Min