Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di patate
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 - 2 cucchiaini di sale
Salsa di pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 g di zucchero
- 5 g di sale
- 4 foglie di basilico fresche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2067 kJ / 49 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 75.9 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 godz.
Pasta al pomodoro
55min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Spaghetti al pomodoro
30 min
Sugo all'arrabbiata
20min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 min
Sugo all'amatriciana
50min
Gnocchi alla sorrentina
1h 25min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Gnocchi al ragù
2 Std. 10 Min