Gnocchi al pomodoro

Gnocchi al pomodoro

4.7 124 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod. 30min
6 porzioni

Suroviny

Gnocchi di patate
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    80 g
  • di acqua
    700 g
  • di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0.5 cm)
    800 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    400 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 - 2 cucchiaini
Salsa di pomodoro
  • spicchio di aglio
    1
  • peperoncino piccante rosso (volitelně)
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    600 g
  • di zucchero
    2 g
  • di sale
    5 g
  • foglie di basilico fresche
    4

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 49 kcal / 2067 kJ
Protein 16.9 g
Tuk 12.6 g
Sacharidy 75.9 g
Vláknina 4.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...