Kompatibilní verze
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 200 g di asparagi verdi
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale
- 4 pomodori ciliegino in quarti
- 6 fiori di zucca, puliti e a listarelle
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1917.6 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 9.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 467.5 mg
Alternativní recepty
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto zucca e gamberi (Bimby Friend)
35 Min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50 menit
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 menit
Risotto spinaci e gamberetti
30 min
Riso ai frutti di mare
1 Std. 40 Min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 min
Risotto alla pescatora
35 Min
Risotto asparagi e zafferano
35 Min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min