
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo di mare
- 35 g di porro (la parte bianca)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 100 g di pesce misto per zuppa
- 50 g di calamari freschi i ciuffi
- 50 g di seppie a rondelle
- 1 capesanta senza corolla
- 75 g di passata di pomodoro
Besciamella
- 250 g di latte intero
- 20 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
Terminare la preparazione
- 125 g di pasta fresca tipo lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 1255 kcal / 5251 kJ
- Protein
- 57 g
- Tuk
- 61.2 g
- Sacharidy
- 115.8 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 228.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1hod. 5min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1hod.
Pasta risottata alle vongole
1hod.
Menù: Rombo e verdure al cartoccio; salsa ai frutti rossi e gelato (Bimby Friend)
1hod. 15min
Zuppa di pesce alla napoletana
1hod. 10min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Totani ripieni su crema di fave
1hod. 30min
Sugo di cozze e vongole
1hod. 20min
Calamari in umido
55min
Zuppa di pesce tradizionale
1hod. 30min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Linguine allo scoglio
40min