Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo di mare
- 35 g di porro (la parte bianca)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 100 g di pesce misto per zuppa
- 50 g di calamari freschi, i ciuffi
- 50 g di seppie a rondelle
- 1 capesanta, senza corolla
- 75 g di passata di pomodoro
Besciamella
- 250 g di latte intero
- 20 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
Terminare la preparazione
- 125 g di pasta fresca tipo lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 5251 kJ / 1255 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 115.8 g
- Tuk
- 61.2 g
- Nasycený tuk
- 228.5 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trofie al sugo di pesce
1h
Insalata di riso integrale con vongole e pomodorini
45 min
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2h 10 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30min
Lasagne pesce e verdure
1h 50 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Penne al sugo di calamari
40min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1h 15min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5 min
Insalata di mare in vasetto
50 min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55min