Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo di mare
- 35 g di porro (la parte bianca)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 100 g di pesce misto per zuppa
- 50 g di calamari freschi, i ciuffi
- 50 g di seppie a rondelle
- 1 capesanta, senza corolla
- 75 g di passata di pomodoro
Besciamella
- 250 g di latte intero
- 20 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
Terminare la preparazione
- 125 g di pasta fresca tipo lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 5251 kJ / 1255 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 115.8 g
- Tuk
- 61.2 g
- Nasycený tuk
- 228.5 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Alici marinate sottovuoto
2h 30min
Scorfano con pomodori, carote e riso
50 min
Lasagne al profumo di mare
1 Std. 35 Min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3 Std. 50 Min
Tiramisù (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 Std. 30 Min
Tiramisù al profumo di lavanda
5h
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 Std. 30 Min
Lasagne al nasello e spinaci
1 Std. 30 Min