Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo di mare
- 35 g di porro (la parte bianca)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 100 g di pesce misto per zuppa
- 50 g di calamari freschi, i ciuffi
- 50 g di seppie a rondelle
- 1 capesanta, senza corolla
- 75 g di passata di pomodoro
Besciamella
- 250 g di latte intero
- 20 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
Terminare la preparazione
- 125 g di pasta fresca tipo lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 5251 kJ / 1255 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 115.8 g
- Tuk
- 61.2 g
- Nasycený tuk
- 228.5 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Risotto al petto d'anatra affumicato e uva (Bimby Friend)
Žádné hodnocení
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1h 10min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Arrosto di spalla di agnello
3h
Lasagne pesce e verdure
1 Std. 50 Min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1 Std. 20 Min
Penne al ragù di polpo
1h