Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di crescione
- 4 ravanelli rossi a fettine sottili
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e tagliate a spicchi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 12 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- 120 g di polpo precotto a pezzi
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 20 g di aceto di Sherry
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1399 kJ / 335 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Insalata di mare
1 godz. 30 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Involtini di platessa e verdure
1h
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Polpo agli agrumi
1h
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Insalata di mare in vasetto
50 min