Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di crescione
- 4 ravanelli rossi a fettine sottili
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e tagliate a spicchi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 12 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- 120 g di polpo precotto a pezzi
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 20 g di aceto di Sherry
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1399 kJ / 335 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Pepata di cozze
45 min
Lasagne al profumo di mare
1 godz. 35 min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3h
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 min
Cous cous di mare freddo
1h 30min
Scorfano con pomodori, carote e riso
50min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1h 30min
Calamari cipolle e patate
50min
Catalana di pesce e verdure
1h 30min
Moscardini al limone
30 min