Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di crescione
- 4 ravanelli rossi a fettine sottili
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e tagliate a spicchi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 12 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- 120 g di polpo precotto a pezzi
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 20 g di aceto di Sherry
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1399 kJ / 335 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1ωρ. 25 λεπτ.
Cous cous di verdure e gamberi
45 Min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Trofie al sugo di pesce
1 Std.
Orzo e pesce in insalata
1h 15min
Zuccotto di polpo al vapore
3j
Bruschetta terra e mare al piccante
35min