Insalata di crescione con polpo e gamberi

Insalata di crescione con polpo e gamberi

4.6 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 porzioni

Suroviny

  • 100 g di crescione
  • 4 ravanelli rossi a fettine sottili
  • 2 arance preferibilmente biologiche, pelate al vivo e tagliate a spicchi
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 12 gamberi crudi di media grandezza sgusciati e puliti
  • 120 g di polpo precotto a pezzi
  • ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
  • 20 g di aceto di Sherry
  • 3 pizzichi di sale
  • 30 g di pinoli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 17.3 g
Kalorie 1399 kJ / 335 kcal
Tuk 25.6 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 7.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...