Kompatibilní verze
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 - 700 g green asparagus
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g basmati rice
Berry Foam
- 140 g caster sugar
- 500 g frozen mixed berries
-
10 - 30
g lime juice
nebo lemon juice - 1 egg white, from medium egg
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
- 100 g liquid vegetable stock
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2580 kJ / 616 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 916 mg
Alternativní recepty
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45min
Marbled Chocolate Risotto
45min
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3h 45min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1h 40min
Creamy Courgette Soup
35 Min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Pizza Dough
1h
Pilau Rice
40 λεπτ.
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 Min
Smoky Pork and Beans
3ωρ.