Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla, en mitades
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de zanahoria, en piezas (3-4 cm)
- 70 g de rama de apio, picado
- 120 g de hongos, frescos
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g jitomate en conserva
- 1 cda caldo de verduras en pasta
- 120 g lentejas rojas, secas
- 1 cda salsa de soya, tipo tamari
- 1 cdita miel de maple
- 200 g de espagueti, cocido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 843 kJ / 202 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 866 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Avena con manzana
25 min
Lentejas marinadas
35 Min
Avena y frutas
15min
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10min
Pesto de espinacas y nueces
5 min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30min
Hot cakes veganos
20 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Tortitas de garbanzo
25 min