Zařízení & příslušenství
Café de Paris butter
Příprava 5min.
Celkový 25min.
185 g
Suroviny
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 185 g
Sodík
750.8 mg
Protein
4.5 g
Kalorie
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Tuk
106.7 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
67.1 g
Sacharidy
5.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Butter it up!
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Caesar salad dressing
10min
Hollandaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Thai red curry paste
10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Traditional gravy
25min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Anise-cured salmon
14h 10min
Eggcellent Caesar Dressing
10min
Hollandaise
15min