Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon zest
- 130 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp freshly squeezed lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 185 g
- Kalorie
- 4126.4 kJ / 986.2 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 106.7 g
- Nasycený tuk
- 67.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 750.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Taleggio cheese sauce
10 Min
Chimichurri
5 Min
Parmesan gelato
4h 30min
Lemon caper butter
10 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Kimchi butter
1h 10 min
Barbecue sauce
1sa 40 dk
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 dk
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Scallops with pea purée
25 Min