Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g eschalots, peeled
- 60 g white wine vinegar
- 90 g red wine vinegar
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp sea salt
- 500 - 550 g rock salt, or crushed ice, for serving
- 36 fresh oysters, shucked
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 329 kJ / 78 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 381.2 mg
Alternativní recepty
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Espresso martini
5 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Citrus margarita
10 Min
Béarnaise sauce
20min
Lychee sorbet with vodka
8 Std. 15 Min
Chilli mussels with risoni
35 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Chimichurri
5 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Frozen margarita
10 Min
Scallops with pea purée
25 min