Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g eschalots, peeled
- 60 g white wine vinegar
- 90 g red wine vinegar
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp sea salt
- 500 - 550 g rock salt, or crushed ice, for serving
- 36 fresh oysters, shucked
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 329 kJ / 78 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 381.2 mg
Alternativní recepty
Frozen margarita
10 Min
Citrus margarita
10 Min
Chimichurri
5 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Wasabi mayonnaise
10 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Bloody Mary
10 Min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Scallops with pea purée
25 Min
Tuna poke bowl
1h