Zařízení & příslušenství
Oysters Mignonette
Příprava 5min.
Celkový 5min.
6 portions
Suroviny
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
381.2 mg
Protein
11 g
Kalorie
329 kJ /
78 kcal
Tuk
2.2 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Festive Flavour
105 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Rosemary and eschalot gravy
30min
Oysters with lime granita
5min
Tzatziki
15min
Guacamole
10min
Pineapple parcels
1h
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Grand Marnier® soufflé
1h
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Garlic prawns
25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Oysters Kilpatrick
15min