Zařízení & příslušenství
Oysters Mignonette
Příprava 5min.
Celkový 5min.
6 portions
Suroviny
-
eschalots peeled30 g
-
white wine vinegar60 g
-
red wine vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
rock salt or crushed ice, for serving500 - 550 g
-
fresh oysters shucked36
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
381.2 mg
Protein
11 g
Kalorie
329 kJ /
78 kcal
Tuk
2.2 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Festive Flavour
105 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Porcini mushroom risotto
35min.
Caesar salad dressing
10min.
Crab briks
55min.
Mussels in white wine and cream sauce
45min.
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2hod. 50min.
Gougère puffs with salmon mousse
25hod. 35min.
Oysters with lime granita
5min.
Mussels in coconut milk
25min.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1hod.
Whole cauliflower with pea purée
40min.
Apple, leek and sage sauce
15min.
Scallops with pea purée
25min.