Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g eschalots, peeled
- 60 g white wine vinegar
- 90 g red wine vinegar
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp sea salt
- 500 - 550 g rock salt, or crushed ice, for serving
- 36 fresh oysters, shucked
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 329 kJ / 78 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 381.2 mg
Alternativní recepty
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Citrus margarita
10min
Guacamole
10min
Chilli crab pasta
35min
Bloody Mary
10min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Oysters with lime granita
5min
Traditional cocktail sauce
5min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min