Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 240 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di grano duro
- 250 g di semola di grano duro + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di ricotta fresca ben scolata
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di funghi cardoncello freschi puliti e a fette
nebo 200 g di funghi champignon puliti e a fette sottili (1-2 mm) - 300 g di pomodorini a metà e senza semi
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 84.9 g
- Tuk
- 26.9 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Calzoni vegetariani
1h 50 min.
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Calzone
2 godz. 50 min
Panzerotti alla romana
55min
Galette des rois pistacchi e ciliegie
3 Std.
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min.
Focaccia a sorpresa
2h
Pizzette marinare
1h 35min
Fagotto napoletano
2h 15 min.
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min